Els homes que veuen dones despullades “són més intel·ligents”.

11 01 2012

Esta cara me suena

El nus femení millora la intel·ligència masculina: estudi

Investigacions de la Universitat de Tampere, van revelar que els homes que veuen dones despullades “són més intel·ligents”

L’estudi també va revelar que l’aspecte de persones sense roba eren sexualment més excitants que una altra classe d’imatges. 

CIUTAT DE MÈXIC – VANGUARDIA

D’acord amb un estudi realitzat a Finlàndia, observar dones nues millora la capacitat de reacció en els homes, que mirar en bikini o roba.

Aquesta investigació, a la qual va tenir accés Excélsior, va ser dirigida per Jari K. Hietanen, del laboratori de processament d’informació humana de la Universitat de Tampere, en aquest país i va consistir en presentar a grups d’homes i dones, imatges d’ambdós gèneres nus i amb roba tallant-los les cares per mesurar la velocitat de reconeixement.

Els investigadors van concloure en la seva publicació, titulada La veritat nua: La resposta N170 a la sensibilitat del cos i el rostre és augmentada per cossos nus, que la nuesa de cossos humans és detectada amb rapidesa durant el procés visual i que l’ona cerebral occitotemporal anomenada N170 respon més ràpidament davant cossos nus que davant rostres.

L’ona cerebral N170 és una reacció que presenten els éssers humans per al reconeixement de persones i que s’activa quan s’observen rostres o cossos.

L’estudi també va revelar que l’aspecte de persones sense roba eren sexualment més excitants que una altra classe d’imatges.

En tant, les respostes del cervell masculí van ser més concloents davant els nus femenins que davant els nus masculins i les resposta de les dones a la nuesa no es va veure afectada pel sexe dels cossos.

Els investigadors van explicar en l’informe que els seus descobriments revelen que el cervell engrandeix la capacitat del processament dels senyals sexualment excitants que es converteixen en auxiliar en el moment de triar a les parelles per l’aparellament.

Van ser registrades les respostes visuals de l’activitat elèctrica del cervell, el que va permetre als investigadors estudiar les primeres fases de processament de la informació visual.

“Concloem que el cervell humà està sintonitzat per detectar senyals sexuals dels cossos humans amb rapidesa, i que aquest procés de categorització es reflecteix en el component N170 ERP, sensible a les cares i els cossos “, apunta la investigació.

Agrega que “aquesta via de percepció per al processament dels senyals sexuals ajuda a l’activació del comportament sexual i assegura l’aparellament i la reproducció”.


Accions

Informació

Una resposta

20 04 2016
Josep Pagès i Canaleta de Cardedeu

Jo de jove baix veure algunes noies i dones despullades , hasta baix cardar amb elles I aixo no enva fer pas més INTEL-LIGENT . aIXO SI BAIX DISFRUTAR MOLT MIRAN ELS COSOS DESPULLATS de les dones i noies

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
A %d bloguers els agrada això: