Segons la mida del dit anular pots tenir èxits financers o el penis gran.

10 11 2011

L’Eduard Punset al programa “Com va la vida?”, amb l’Andreu Buenafuente, va parlar de la relació que hi havia entre la longitud del dit anular i del índex amb la testosterona, i que per això els homes tenen d’anular més llarg i les dones els tenen iguals.

El que no va donar es la següent informació:

– Com més llarg és el dit anular més alt és nivell d’èxit econòmic.

– Com més curt és el dit anular més gran es la mida del penis de l’home.

Sembla una tómbola, on sempre hi ha premi.

A partir d’ara ens haurem de fixar més amb les mans dels homes.

A continuació unes referències a noticies que parlen del tema.

La longitud d’un dit indica el teu nivell d’èxit

Investigadors de la Universitat de Cambridge, a Anglaterra, van demostrar que els homes que tenen el dit anular més llarg que el seu dit índex tendeixen a tenir més èxits financers.

Segons els científics, hi ha una forta relació entre l’exposició prenatal d’un home a la testosterona i el seu rendiment en les finances. Diuen que un dit anular llarg indica que aquesta exposició al ventre matern va ser considerable.

Els científics van analitzar els registres de èxits i fracassos de els últims dos anys de 50 inversors, i els van relacionar amb els seus dits. D’aquesta manera, van demostrar que els inversors amb un dit anular més llarg que el dit índex havien fet 11 vegades més diners que aquells que tenien el dit índex més gran que d’anular.

Notícia original (anglès) “Ring finger length linked to City stockbrokers’ success, claim scientists”.

Demostrat: la longitud dels dits de la mà insinua la mida del penis.

A menor diferència de longitud entre els dits anular i índex, més gran serà la mida del membre en l’home.

Investigadors del Departament d’Urologia de l’ Hospital Gachon Gil de Incheon, a Corea del Sud, asseguren que la longitud dels dits de les mans dels homes pot servir per predir la mida del seu penis, segons els resultats d’un estudi que publica el Asian Journal of Androlgy . D’aquesta manera, els homes la diferència de longitud entre els seus dits índexs i anulars són més curtes podrien tenir penis més llargs, com ha explicat el professor Tae Beom Kim, autor de l’estudi.

Estudis anteriors havien mostrat grans evidències que la testoserona prenatal podria determinar el desenvolupament dels dits així com la longitud del penis, una relació en la qual Kim i el seu equip van centrar el seu estudi. La investigació va comptar amb 144 homes que s’havien de sotmetre a una intervenció quirúrgica per problemes urològics que, tanmateix, no afectaven la longitud dels seus penis.

A més del seu membre, també es van prendre mesures de tots els dits de la mà dreta, ja que estudis previs mostraven que la dreta era més sensible a la influència de la testosterona. L’anomenada ‘ràtio dels dits’ en aquest estudi es va prendre mitjançant la longitud del dit índex dividida per la longitud del dit anular. D’aquesta manera, i encara que en les dones els dits índex i anular solen ser aproximadament la mateixa mida, en homes van observar que com més petita és la ràtio o longitud relativa més llarg podria ser el penis.

Les troballes van oferir “evidències circumstancials” que la testoserona prenatal és “responsable de tots dos atributs”, el penis i els dits, afegeix Denise McQuade, experta del Skidmore College de Nova York. D’aquesta manera, i atès que la ràtio dels dits és “fàcil de mesurar” de forma no invasiva, aquest marcador ofereix “potencial d’utilitat clínica” ja que amb ell es podrien obtenir pistes sobre la història prenatal d’un individu.


Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
A %d bloguers els agrada això: